TAMMIALE! KAIKKI -40% TAMMIALE! KAIKKI -40%

Toimitus

Toimitamme kaikkialle maailmassa!

Tyypillisesti tilaukset lähetetään 24 tunnin sisällä, joten voit odottaa saavasi lähetysvahvistuksen sähköpostiisi vuorokauden sisällä. Kaikki tilaukset lähtevät UK-varastoltamme. Alla tyypillset toimistusaikamme:

 

 UK

2 työpäivää

EU maat

4-7 työpäivää

Muu maailma

6-10 työpäivää

 

Verot ja tullit

Eu:n ulkopuolisiin tilauksiin saatetaan lisätä tullimaksut tai muuta maakohtaista lisämaksua. Huomaathan ettemme ole vastuussa näistä maksuista, vaan asiakas on itse vastuussa maakohtaisista lisämaksuista. 

Toimitussopimus

Owow ei ole vastuussa kadonneista tai varastetuista lähetyksistä, sen jälkeen kun tuote on lähetetty ja lähetyksen seurantanumero toimitettu asiakkaalle. Me emme korvaa tilausta jos pakkaus on kadonnut. Jos pakkaus on seurannan perusteella toimitettu, muttei vastaanotettu, ole yhteydessä kuljetusyhtiöön saadaksesi okrvauksen heidän vakuutukseltaan. Huomio, että me emme tarjoa kuljetusvakuutusta. Kun tuote on lähtenyt varastoltamme, on kuljetusyhtiön ja asiakkaan välinen asia varmistaa että tuotteet toimitetaan turvallisesti perille. 

 

Osoitteenmuutos

Jos haluat nuutttaa toimitusosoitetta tilauksen jälkeen, ole meihin yhteydessä mahdollisimman pian, niin voimme auttaa sinua. Jos tilaus ei ole vielä käsitelty, voimme muuttaa osoitetteesi.