TAMMIALE! KAIKKI -40% TAMMIALE! KAIKKI -40%

Palautukset

Tuotteemme luonteen ja EU:n lainsäännön vuoksi emme vastaanota palautuksia. Korvaamme kaikki kuljetuksessa vahingoittuneet tuotteet uusiin. Palautathan vahingoittuneen tuotteen 30 päivän sisällä tilauksen tekemisestä. Hyvitämme sinulle palautuksesta aiheutuvat postikulut. Tällaisissa tapauksissa ota yhteyttä asiakaspalveluumme ask@owowbeauty.com palautusohjeiden saamiseksi.

Korvaamme vahingoittuneet tuotteet, jos palautat ne 30 päivän kuluessa ostopäivästä. Tällaisissa tapauksissa ota yhteyttä asiakaspalveluumme ask@owowbeauty.com palautusohjeiden saamiseksi. Muista liittää valokuva vahingoittuneesta tuotteesta. Asian käsittelyn nopeuttamiseksi, kirjoitathan tilausnumerosi aihekenttään. Käsittelemme hyvityksen heti kun vahingoittunut tuote saapuu varastollemme. Muistathan liittää sähköpostiin valokuvan vahingoittuneesta tuotteesta. Asian käsittelyn nopeuttamiseksi kirjoitathan tilausnumerosi aihekenttään. Käsittelemme hyvityksen heti kun vahingoittunut tuote on saapunut varastollemme.

Me uskomme kaikkiin tuotteisiimme ja asiakkaidemme tyytyväisyys on meille kaikki kaikessa. Mikäli et ole tyytyväinen tuotteeseemme, tarjoamme sinulle 30 päivän rahat takaisin – tyytyväisyystakuun Käsittelemme hyvityksesi sen jälkeen, kun olemme vastaanottaneet palautetut tuotteet, jos ne palautetaan 30 päivän kuluessa ostopäivästä. Voit myös peruuttaa kestotilauksesi milloin tahansa, kunhan olet maksanut viimeisen eräsi. Voit perua jäsenyyden ensimmäisten kahden erän jälkeen. O’wow kit on 30% edullisempi rekisteröityneille jäsenille ja voit maksaa yhden paketin kahdessa erässä. Voit perua tilauksesi koska vain, kunhan olet maksanut viimeiset eräsi. Voit perua jäsenyyden ensimmäisten kahden erän jälkeen.

Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme ask@owowbeauty.com palautusohjeiden saamiseksi. Saat hyvityksen tuotteesta, mutta mikäli se ei ole vahingoittunut, emme hyvitä palautuksesta aiheutuvaa postimaksua. Käsittelemme hyvityksen heti, kun tuote saapuu varastollemme.

Hyvitykset tehdään samalle maksutavalle kuin alkuperäisessä tilauksessa. Palautusten käsittelyyn menee noin 2-5 arkipäivää.

Asian käsittelyn nopeuttamiseksi kirjoitathan tilausnumerosi viestisi aihekenttään, jotta voimme palvella sinua paremmin!