TAMMIALE! KAIKKI -40% TAMMIALE! KAIKKI -40%

antaa kuvien puhua

MITÄ ASIAKKAAMME SANOVAT...

MITÄ ASIAKKAAMME SANOVAT...

 • Helppoa ja coolia!

  Käsittelyn tekeminen oli todella helppoa ja tulokset upeita. Niiden ansiosta voin nyt olla ylpeä hiuksistani kotoa lähtiessäni. Kokeilin tuotetta ensimmäistä kertaa, mutten varmastikaan viimeistä. Tykkään myös tuotteen tuoksusta.

  Haya
 • Uskomatonta!

  Tämä voi kuulostaa kliseeltä, mutta hiukseni eivät ole koskaan tuntuneet näin silkkisiltä ja pehmeiltä. Käsittelyn jälkeinen muutos tukassani on uskomaton. Nyt muutaman pesun jälkeen efekti on säilynyt, enkä ole joutunut kajoamaan suoristusrautaan lainkaan.

  Jiajia
 • Rakastan tätä :)

  Tein käsittelyn kuukausi sitten ja luonnostaan pörröinen tukkani ei vaadi vieläkään suoristamista pysyäkseen kuosissa.

  Melina
 • Täydellinen aurinkoloman jälkeen!

  Halusin kokeilla tuotetta pitkän rantaloman jälkeen, kun hiukseni olivat kuivahtaneet. Toimi täydellisesti ja hiukseni

  Kaisa
 • VIHDOINKIN!

  Tsekkaan nykyään peilistä hiukseni heti herättyäni, koska en voi uskoa miten hyviltä ne näyttävät luonnostaan, kiitos tämän käsittelyn. Teidän on kokeiltava tätä, jos ette vielä ole!

  Daniela
 • Olen sanaton!

  Owow:n silotushoito on muuttanut hiusrutiinini täysin. Tein käsittelyn muutama viikko sitten, enkä ole joutunut sen jälkeen enää muotoilemaan hiuksiani.

  Miranda
 • Heinästä silkkiseksi!

  Vaalennetut hiukseni ovat kuivat ja monin tavoin vaurioituneet. Ne eivät koskaan näytä hyvältä, eivätkä mitkään hoitoaineet auta. Kokeilin kuitenkin juuri OWOWn tuotetta, enkä voi uskoa että nämä pehmeät ja silkkiset hiukset ovat minun! Niiden koostumus muuttui kuivasta hampusta sileäksi. Oikeasti, tämä toimii.

  Lauren Gunthorpe
 • Muutti pörröiset hiukseni täysin!

  Olen jo tuotteen kestotilaaja, koska en voi uskoa sen aikaansaamaa muutosta tukkaani. Olin alkuun todella skeptinen, mutta nyt vakuuttunut. Hiukseni ovat niin sileät, kiiltävät ja kuivuvat paljon nopeammin. Onneksi löysin tämän.

  Vicky

Mitä asiakkaamme sanovat ...

Mitä asiakkaamme sanovat ...

 • @bridiemia

  “Tuotteen nimikin on jo niin osuva, sillä “oh wow” oli tarkalleen mitä ajattelin ääneen nähtyäni tulokset. Hiukseni olivat ennen hoitoa kuivat ja elottomat. Wow…”

 • @shelbytribble

  “Olen käyttänyt vähän aikaa O’WOW:n siloittavaa hoitoa ja olen todella vaikuttunut. Hiukseni ovat niin kiiltävät. Olen tehnyt vastaavia hoitoja kampaamoissa, mutta ne ovat niin kalliita kemikaalipommeja.”

 • @nixbotha

  “Sain vihdoinkin tämän tuotteen käsiini enkä ole koskaan aiemmin saanut vastaavanlaisia tuloksia – Hiukseni ovat todella sileät ja suorat. Brasilialainen föönaus on kallis ja se kestää kauan. Ihanaa että voin tehdä sen nyt itse kotona tällä kitillä“

 • @taylorrkrausee

  “Luuletko että hiuksesi ovat sileät? Odotapas kunnes pääset kokeilemaan tätä! Hiukseni eivät ole tuntuneet näin terveiltä ja sileältä aikoihin. Toistan hoidon 2-3 kuukauden välein ja sen jälkeen hiukseni ovat niin sileän ja ihanan tuntuiset!“

 • @rebecca_asm

  "En voi uskoa hiusteni eroa tunnin jälkeen käytettyäni tätä kotihoitoa. Se on niin edullinen, kemikaaliton ja tulokset kestävät!"

 • @lolwutjanice

  "RAKASTAN, miltä hiukseni tuntuvat O'WOW silottavan hoidon jälkeen. Voin ihan nähdä ja tuntea eron ennen ja jälkeen käytön. Hoidon tulokset kestivät kolme kuukautta!"

 • @rosa_wx

  “Tämä on rehellisesti paras hiustenhoitotuote mitä olen käyttänyt. Hiukseni ovat kuivuneet ja rasittuneet yli viiden vuoden kemiallisten käsittelyjen seurauksena, eli jatkuvan hiusten vaalentamisen jälkeen. Tämän tuotteen ansiosta hiukseni ovat taas sileät ja helppohoitoiset. Jos hiuksesi ovat pörröiset tai haluat että hiuksistasi suorat ja sileät niin suosittelen tätä 100%.”

 • @whatlarsyloves

  “Poltin hiukseni oleilemalla liikaa auringossa, joten päätin hemmotella itseäni O’WOW KIT:illä. Hiukseni tuntuvat super sileiltä ja kiiltäviltä. Tulosten pitäisi kestää kolme kuukautta. Hiukseni tuntuvat niin terveiltä.”

 • @_idoitwithpassion_

  “Olen niin innoissani tästä! Olen pessyt hiukseni jo kuusi kertaa hoidon jälkeen ja hiukset näyttävät upeilta pelkällä föönaamisella. En voinut aikaisemmin lähteä kotoa ilman hiusten laittamista. Tämä tuote säästää niin paljon aikaa ja vaivaa.”