• Nyt ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin!Nyt ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin!

Tietosuojakäytäntö

Tässä tietosuojakäytännössä kuvataan, miten henkilökohtaisia tietojasi kerätään, käytetään ja jaetaan, kun käyt tai teet ostoksen www.owow.fi-sivustolla (”Sivusto”).

KERÄÄMÄMME HENKILÖTIEDOT

Kun vierailet sivustolla, keräämme automaattisesti tiettyjä tietoja laitteestasi, mukaan lukien tiedot selaimestasi, IP-osoitteestasi, aikavyöhykkeestäsi ja joistakin laitteeseesi asennetuista evästeistä. Lisäksi, kun selaat sivustoa, keräämme tietoja yksittäisistä verkkosivuista tai tuotteista, joita tarkastelet, mitä verkkosivustoja tai hakutermejä sivustosi viittasi sivustolla, sekä tietoja siitä, miten olet vuorovaikutuksessa sivuston kanssa. Viittaamme tähän automaattisesti kerättyihin tietoihin ”Laitetietoina”.

Keräämme laitetietoja seuraavilla tekniikoilla:

– ”Evästeet” ovat tiedostoja, jotka on sijoitettu laitteeseesi tai tietokoneellesi ja sisältävät usein anonyymin yksilöllisen tunnisteen. Lisätietoja evästeistä ja evästeiden poistamisesta käytöstä on http://www.allaboutcookies.org.

– ”Lokitiedostot” seurata toimia tapahtuu sivustolla, ja kerätä tietoja, kuten IP-osoite, selaimen tyyppi, Internet-palveluntarjoaja, viittaavat / exit sivuja, ja päivämäärä / aika leimat.

– ”Verkkojäljitteet”, ”tunnisteet” ja ”pikselit” ovat sähköisiä tiedostoja, joita käytetään tallentamaan tietoja siitä, miten selaat sivustoa.

Lisäksi, kun teet ostoksen tai yrität tehdä ostoksen sivuston kautta, keräämme sinulta tiettyjä tietoja, kuten nimesi, laskutusosoitteesi, toimitusosoitteesi, maksutietosi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi. Kutsumme näitä tietoja ”Tilaustiedot”.

Kun puhumme ”Henkilökohtaisista tiedoista” tässä tietosuojakäytännössä, puhumme sekä laitetiedoista että tilaustiedoista.

MITEN KÄYTÄMME HENKILÖTIETOJASI?

Käytämme keräämiämme tilaustietoja yleisesti sivuston kautta tehtyjen tilausten täyttämiseen (mukaan lukien maksutietojen käsittely, toimitusten järjestäminen ja laskujen ja/tai tilausvahvistusten toimittaminen). Lisäksi käytämme näitä tilaustietoja seuraaviin:

Kommunikoida kanssasi;

Tutustu mahdollisiin riskeihin tai petoksiin; Ja

Kun vastaat meille jakamiasi asetuksia, anna sinulle tietoja tai mainoksia, jotka liittyvät tuotteisiimme tai palveluihimme.

Käytämme keräämiämme laitetietoja auttaaksemme meitä nittelemään mahdollisia riskejä ja petoksia (erityisesti IP-osoitettasi) ja yleisemmin parantamaan ja optimoimaan sivustoamme (esimerkiksi luomalla analytiikkaa siitä, miten asiakkaamme selaavat ja ovat vuorovaikutuksessa sivuston kanssa, sekä arvioimaan markkinointi- ja mainoskampanjoidemme onnistumista). Sähköpostiosoitettasi voidaan käyttää myös kolmannen osapuolen palveluntarjoajien kautta markkinoinnin kautta, mutta voit kieltäytyä tästä uloskirjautumisen yhteydessä.

HENKILÖKOHTAISTEN TIETOJEN JAKAMINEN

Jaamme henkilötietojasi kolmansille osapuolille auttaaksemme meitä käyttämään henkilötietojasi edellä kuvatulla tavalla. Käytämme esimerkiksi Google Analyticsia auttaaksemme meitä ymmärtämään, miten asiakkaamme käyttävät sivustoa – voit lukea lisää siitä, miten Google käyttää henkilötietojasi täällä: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/. Voit myös kieltäytyä Google Analyticsista täällä: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Käytämme myös sähköpostiosoitettasi ja jaamme sen MailChimpin kanssa, tämä on myös tilauksia varten, jotta voimme pitää sinuun yhteyttä. Käytämme myös MailChimp markkinointitarkoituksiin sinulla on mahdollisuus opt in tai out MailChimp kassalla.

Käytämme myös Facebook-pikseleitä mainosten uudelleenkohdentamiseen ja mainosyleisöjen etsimiseen. Jos haluat kieltäytyä tästä, voit tehdä sen Facebookissa.

Lopuksi voimme myös jakaa henkilötietojasi noudattaaksemme sovellettavia lakeja ja määräyksiä, vastataksemme haasteeseen, etsintälupaan tai muuhun lailliseen tietopyyntöön, jonka saamme, tai muutoin suojellaksemme oikeuksiamme.

KÄYTTÄYTYMISEEN PERUSTUVA MAINONTA

Kuten edellä on kuvattu, käytämme henkilötietojasi tarjotaksemme sinulle kohdennettuja mainoksia tai markkinointiviestintää, joiden uskomme kiinnostavan sinua. Lisätietoja kohdennetun mainonnan toiminnasta saat Network Advertising Initiativen (NAI) koulutussivulta http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.

Voit kieltäytyä kohdennetusta mainonnasta seuraavasti:

FACEBOOK – https://www.facebook.com/settings/?tab=ads

GOOGLE – https://www.google.com/settings/ads/anonymous

Lisäksi voit kieltäytyä joistakin näistä palveluista käymällä Digital Advertising Alliancen opt-out-portaalissa osoitteessa: http://optout.aboutads.info/.

ÄLÄ SEURAA

Huomaa, että emme muuta sivustomme tiedonkeruu- ja käyttökäytäntöjä, kun näemme Selaimesi Do Not Track -signaalin.

OIKEUTESI

Jos asut Euroopan yhdysvalloissa, sinulla on oikeus käyttää hallussamme olevia henkilötietojasi ja pyytää, että henkilötietosi korjataan, päivitetään tai poistetaan. Jos haluat käyttää tätä oikeutta, ota meihin yhteyttä ask@owowkit.com.

Lisäksi, jos olet Euroopan ja Yhdysvaltojen asukas, huomaamme, että käsittelemme tietojasi täyttääksemme kanssasi mahdollisesti olevat sopimukset (esimerkiksi jos teet tilauksen Sivuston kautta) tai muuten tavoittelemme edellä lueteltuja oikeutettuja liiketoimintaetujamme. Huomaa lisäksi, että tietosi siirretään Euroopan ulkopuolelle, mukaan lukien Yhdysvallat – tämä johtuu vain siitä, että meidän on jaettava toimitusosoitteesi ja tietosi varustamoille, jos on ongelma.

TIETOJEN SÄILYTTÄMINEN

Kun teet tilauksen sivuston kautta, säilytämme tilaustietosi rekistereitävarten, tämä on vain helpottaaksesi uloskirjautumista, paitsi jos ja kunnes pyydät meitä poistamaan nämä tiedot.

Alaikäisten

Sivustoa on tarkoitettu täysi-ikäisille ihmisille.

Klarna

Voidaksemme tarjota sinulle Klarnan maksuvaihtoehtoja, välitämme Klarnalle tiettyjä henkilötietojesi näkökohtia, kuten yhteystietoja ja tilaustietoja, jotta Klarna voi arvioida, oletko oikeutettu heidän maksuvaihtoehtoihinsa, ja räätälöidä maksutapoja puolestasi.

Yleistä tietoa Klarna löydät täältä. Henkilötietojasi käsitellään sovellettavan tietosuojalainsäädännön mukaisesti ja Klarnan tietosuojakäytännön tietojen mukaisesti.

Muutokset

Saatamme päivittää tätä tietosuojakäytäntöä aika ajoin, jotta voimme ottaa huomioon esimerkiksi käytäntöjemme muutokset tai muut toiminnalliset, oikeudelliset tai sääntelyyn liittyvät syyt.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat tehdä valituksen, ota meihin yhteyttä sähköpostitse sähköpostitse ask@owowkit.com tai postitse alla olevien tietojen avulla:

Owow Oü, Tarton matto 84A 105, 10112 Tallinna ESTONIA.