💤 YÖMYYNTI: AAMUYSIIN, KAIKKI TUOTTEET -20% 💤 💤 YÖMYYNTI: AAMUYSIIN, KAIKKI -20% 💤

Tietosuojakäytäntö

Tässä tietosuojakäytännössä kuvataan, miten henkilökohtaisia tietojasi kerätään, käytetään ja jaetaan, kun käyt tai teet ostoksen www.owow.fi-sivustolla (”Sivusto”).

 

KERÄÄMÄMME HENKILÖTIEDOT

Käydessäsi sivustolla, keräämme automaattisesti tiettyjä tietoja laitteestasi, kuten selaimestasi, IP-osoitteestasi, aikavyöhykkeestäsi ja joistakin laitteeseesi asennetuista evästeistä. Lisäksi keräämme tietoja yksittäisistä verkkosivuista tai tuotteista, joita tarkastelet, mitä verkkosivustoja tai hakutermejä selaimesi viittasi sivustoon sekä tietoja siitä, miten olet vuorovaikutuksessa sivuston kanssa, kun selaat sivustoa. Viittaamme näihin automaattisesti kerättyihin tietoihin ”Laitetietoina”.

Keräämme laitetietoja seuraavilla tekniikoilla:

– ”Evästeet” ovat tiedostoja, jotka ovat sijoitettu laitteeseesi tai tietokoneellesi ja sisältävät usein anonyymin yksilöllisen tunnisteen. Lisätietoja evästeistä ja evästeiden poistamisesta käytöstä on http://www.allaboutcookies.org.

– ”Lokitiedostot” seuraavat toimia sivustolla, ja keräävät tietoja, kuten IP-osoite, selaimen tyyppi, Internet-palveluntarjoaja, viitteet / exit-sivut ja päivämäärä / aikaleimat.

– ”Verkkojäljitteet”, ”tunnisteet” ja ”pikselit” ovat sähköisiä tiedostoja, joita käytetään tallentamaan tietoja siitä, miten selaat sivustoa.

Lisäksi, kun teet ostoksen tai yrität tehdä ostoksen sivuston kautta, keräämme sinulta tiettyjä tietoja, kuten nimesi, laskutusosoitteesi, toimitusosoitteesi, maksutietosi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi. Kutsumme näitä tietoja ”Tilaustiedoiksi”.

Kun puhumme ”Henkilökohtaisista tiedoista” tässä tietosuojakäytännössä, puhumme sekä laitetiedoista että tilaustiedoista.

 

MITEN KÄYTÄMME HENKILÖTIETOJASI?

Käytämme keräämiämme tilaustietoja yleisesti sivuston kautta tehtyjen tilausten täyttämiseen (mukaan lukien maksutietojen käsittely, toimitusten järjestäminen ja laskujen ja/tai tilausvahvistusten toimittaminen). Lisäksi käytämme näitä tilaustietoja kommunikointiin kanssasi.

 

Kun annat asetuksissasi luvan, voimme kohdentaa sinulle tietoja tai mainoksia, jotka liittyvät tuotteisiimme tai palveluihimme.

Käytämme keräämiämme laitetietoja yleisesti parantaaksemme ja optimoidaksemme sivustoamme (esimerkiksi luomalla analytiikkaa siitä, miten asiakkaamme selaavat ja ovat vuorovaikutuksessa sivuston kanssa sekä arvioimalla markkinointi- ja mainoskampanjoidemme onnistumista). Sähköpostiosoitettasi voidaan käyttää myös kolmannen osapuolen palveluntarjoajien kautta markkinoinnissa, mutta voit kieltäytyä tästä poistumalla postituslistalta.

 

HENKILÖKOHTAISTEN TIETOJEN JAKAMINEN

Jaamme henkilötietojasi kolmansille osapuolille hyödyntääksemme asiakasdataamme edellä kuvatuilla tavoilla. Käytämme esimerkiksi Google Analyticsia ymmärtääksemme kuinka asiakkaamme käyttävät sivustoa.

Täältä voit lukea lisää siitä, miten Google käyttää henkilötietojasi: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/. Voit myös kieltäytyä Google Analyticsista täällä: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Käytämme tilauksessa antamaasi sähköpostiosoitetta ja jaamme sen Klaviyo-sähköpostiohjelman kanssa, jotta voimme pitää sinuun yhteyttä. Käytämme myös Klaviyota markkinointitarkoituksiin, mutta voit kieltää markkinoinnin ostoskorin yhteydessä.

Käytämme myös Facebook-pikseliä mainosten uudelleenkohdentamiseen ja mainosyleisöjen etsimiseen. Jos haluat kieltäytyä tästä, voit tehdä sen Facebookissa.

Voimme jakaa henkilötietojasi noudattaaksemme sovellettavia lakeja ja määräyksiä, vastataksemme haasteeseen, etsintälupaan tai muuhun lailliseen tietopyyntöön jonka saamme, tai muutoin suojellaksemme oikeuksiamme.

 

KÄYTTÄYTYMISEEN PERUSTUVA MAINONTA

Kuten edellä on kuvattu, käytämme henkilötietojasi tarjotaksemme sinulle kohdennettuja mainoksia tai markkinointiviestintää, joiden uskomme kiinnostavan sinua. Lisätietoja kohdennetun mainonnan toiminnasta saat Network Advertising Initiativen (NAI) koulutussivulta http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.

Voit kieltäytyä kohdennetusta mainonnasta seuraavasti:

FACEBOOK – https://www.facebook.com/settings/?tab=ads

GOOGLE – https://www.google.com/settings/ads/anonymous

Lisäksi voit kieltäytyä joistakin näistä palveluista käymällä Digital Advertising Alliancen opt-out-portaalissa osoitteessa: http://optout.aboutads.info/.

 

ÄLÄ SEURAA

Huomaa, että emme muuta sivustomme tiedonkeruu- ja käyttökäytäntöjä, kun näemme selaimesi Do Not Track -signaalin.

 

OIKEUTESI

Sinulla on oikeus pyytää hallussamme olevia henkilötietojasi ja pyytää, että henkilötietosi korjataan, päivitetään tai poistetaan. Jos haluat käyttää tätä oikeutta, ota meihin yhteyttä ask@owowbeauty.com.

 

TIETOJEN SÄILYTTÄMINEN

Säilytämme tilaustietosi rekistereitä varten helpottaaksemme uloskirjautumista, kun teet tilauksen sivuston kautta. Voit pyytää meitä poistamaan nämä tiedot.

 

Alaikäiset

Sivusto on tarkoitettu täysi-ikäisille ihmisille.

Klarna

Voidaksemme tarjota sinulle Klarnan maksuvaihtoehtoja, välitämme Klarnalle tiettyjä henkilötietojesi näkökohtia, kuten yhteystietoja ja tilaustietoja. Tällöin Klarna voi arvioida, oletko oikeutettu heidän maksuvaihtoehtoihinsa, ja räätälöidä maksutapoja puolestasi.

Yleistä tietoa Klarnasta löydät täältä. Henkilötietojasi käsitellään sovellettavan tietosuojalainsäädännön mukaisesti ja Klarnan tietosuojakäytännön tietojen mukaisesti.

 

Muutokset

Saatamme päivittää tätä tietosuojakäytäntöä aika ajoin, jotta voimme ottaa huomioon esimerkiksi käytäntöjemme muutokset tai muut toiminnalliset, oikeudelliset tai sääntelyyn liittyvät syyt.

 

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat tehdä valituksen, ota meihin yhteyttä sähköpostitse sähköpostitse ask@owowbeauty.com tai postitse alla olevien tietojen avulla:

Owow Oü, Tartu mnt 84A 105, 10112 Tallinna ESTONIA.