TAMMIALE! KAIKKI -40% TAMMIALE! KAIKKI -40%
"Owow:n pohjana on vahva uskoni siihen, että kauneudenhoidon tulee olla helppoa, terveellistä ja eettistä."

Heippa siskot!

Olen Georgiana Grudinschi, tuttavien kesken: Geo ja olen Owow:n perustaja. Uskon vakaasti, että kauneuden tulee olla käytännöllistä, terveellistä ja eettistä. Näiden arvojen pohjalle olen luonut Owow:n.

Taival tämän täydellisen silottavan, helppokäyttöisen ja turvallisen kotisuoristushoidon kehittämiseen alkoi kaksi vuotta sitten, kun kävin säännöllisesti kampaajalla hiusten keratiinihoidossa. Olin koukussa siihen, miltä hiukseni näyttivät ja tuntuivat hoidon jälkeen, eikä niitä tarvinnut muotoilla ainakaan kolmeen kuukauteen. Mukavuudenhaluiselle ihmiselle kuten itselleni se oli todellinen lottovoitto. Ei enää suoristuksesta vaurioituneita hiuksia tai aikaisia aamuja, ainakaan hiustenmuotoiluun.

Upeasta lopputuloksesta huolimatta olin turhautunut keratiinihoitoihin uppoavasta ajasta ja älyttömistä rahamääristä. Ajattelin, että olemassa täytyy olla helpompikin keino samanlaisiin upeisiin hiuksiin.

Tutkiessani erilaisia vaihtoehtoja huomasin, että kampaajalla tehtävät perinteiset käsittelyt eivät syöneet vain aikaani ja rahaani, vaan myös vahingoittivat terveyttäni. Selvisi, että keratiinituotteet sisältävät tyypillisesti karsinogeenista formaldehydiä, mikä selittikin ainaisen silmieni kirvelyn ja vuotamisen hoitojen aikana.

Olin päättänyt luoda kotikäyttöisen tuotteen, jolla saavuttaa kampaamotasoinen jälki - pitkäkestoisesti kiiltävät ja sileät hiukset. Erona, että tuotteeni tulisi olla turvallinen eikä se saisi aiheuttaa minkäänlaisia sivuvaikutuksia.

Tein pitkään tutkimustyötä sekä tuotetestauksia luodakseni haluamani tuotteen - Owow:n silottavan ja hoitavan kotisilotushoidon, jonka teho perustuu brasilialaisiin bioaktiivisiin ainesosiin, eikä lainkaan vahvoihin kemikaaleihin. Owow:n silottava kotisuoristushoito tekee hiuksille juuri sitä mistä olin unelmoinut: ravitsee ja kosteuttaa sisältä päin ja sulkee hiussuomut säilyttääkseen tulokset pitkään.

Missionani on taistella vahvojen kemikaalien kosmeettista käyttöä vastaan tarjoamalla terveellisen sekä edullisen vaihtoehdon tuloksesta ja terveydestä tinkimättä.

Kun sain vihdoin tämän taianomaiselta tuntuvan tuotteen luotua, halusin että se tavoittaa mahdollisimman monta saman henkistä naista. Tuote on saanut alkunsa henkilökohtaisesta tarpeestani ja olen niin iloinen saadessani jakaa sen teidän kanssanne!

Toivottavasti nautitte Owow:sta yhtä paljon kuin minä!

Georgiana Grudinschi – Owow:n perustaja.