Lahjoitamme jokaisesta myydystä pakkauksestamme 1€ Iso-Britannialaiselle Little Princess Trust -säätiölle

Olemme suuria muutoksen kannattajia, olipa muutos sitten suuri taikka pieni. O’wow:lla emme ole pelkästään päättäneet tarjota sinulle terveellistä ja turvallista vaihtoehtoa kampaamoiden kemikaalirikkaisiin hoitomenetelmiin, vaan tuemme myös sydäntämme lähellä olevaa hyväntekeväisyysjärjestöä, The Little Princess Trust-säätiötä. Ostamalla O’wow-silotuskäsittelyn, saat paitsi upean näköiset hiukset, autat meitä myös tukemaan Little Princess Trust -säätiötä heidän tärkeää hyväntekeväisyystyötä lapsille ja nuorille. Lahjoitamme 1 euron jokaisesta myytävästä O’wow-silotuskäsittelystä Little Princess Trust -säätiölle.

 Mitä Little Princess Trust -säätiö tekee?

Little Princess Trust -säätiö on voittoa tavoittelematon organisaatio, joka on toiminut vuodesta 2006. Järjestö on omistautunut tarjoamaan oikeista hiuksista valmistettuja peruukkeja alle 24-vuotiaille lapsille ja nuorille, jotka ovat menettäneet hiuksensa syöpähoidon seurauksena. Parasta on, että Little Princess Trust -säätiö rahoittaa myös lasten syöpäsairauksien tutkimustyötä. Säätiön perimmäisenä tavoitteena on rahoittaa syöpäsairauksien tutkimustyötä niin, että jonain päivänä olisi mahdollisuus löytää syyt sairastumiseen ja kehittää syöpähoitoja niin, ettei tulevaisuudessa tällaisia organisaatioita ei enää tarvittaisi. Tähän mennessä Little Princess Trust -säätiö on toimittanut lapsille ja nuorille yli 8000 oikeasta hiuksesta valmistettua peruukkia ja säätiö investoinut noin 6 miljoonaa euroa uraauurtavaan lasten syöpäsairauksien tutkimustyölle. Sadat avunantajat auttavat Pikku Prinsessa Trust -säätiötä lahjoittamalla hiuksensa kuukausittain. Myös Cambridgen herttuatar Kate Middleton tukee organisaation tekemää hyväntekeväisyystyötä. Toivomme, että tämä innoittaa monia muitakin osoittamaan samanlaista tukea hyväntekeväisyysjärjestölle.

Little Princess Trust -säätiöllä on laaja salonkiverkosto, jotka toimivat niin, että avustettava lapsi tai nuori pääsee sovittamaan peruukkia maksutta asuinpaikkaa lähellä olevassa vaatimusten mukaisesti läheisessä salongissa. Tällä tavoin yhä useampi voi hyötyä organisaation tekemästä työstä. Salonkien henkilökunta pyrkii auttamaan peruukin väriä ja tyyliä valittaessa, joko etsien mahdollisen luonnollista tyyliä verraten alkuperäisiin hiuksiin tai luomaan kokonaan uuden tyylin lapsen tai nuoren toiveen mukaisesti. Tavoite on että kaikki voisivat poistua salongista arvokas hymy huulillansa. 

Tähän mennessä Little Princess Trust -säätiöon myöntänyt yhteensä yli 3 miljoonaa euroa avustusta käytännön työlle ja lasten syöpähoitojen tutkimukselle. Tutkimukseen osallistuvat akateemikot ja instituutiot pyrkivät löytämään parempia hoitomuotoja lasten syöpään tarjoamalla uusille hoidoille kliinisiä tutkimuksia ja parantamalla myös olemassa olevia hoitoja. Rahoitusprosessi on erittäin tiukka ja tarkka sen varmistamiseksi, että jokainen kerätty euro käytetään oikein. Äärimmäisen arvokkaan työnsä ansiosta Little Princess Trust -säätiö sai Queen's Award -palkinnon vapaaehtoispalveluista vuonna 2012.

Tue meitä muutoksessa

Me O'wow:lla pidämme Little Princess Trust -säätiön tekemää jaloa ja rakentavaa työtä erittäin arvokkaana ja pyrimme auttamaan heitä heidän tukiessaan sairaita lapsia ja nuoria matkalla kohti parempaa elämää. Siksi lahjoitamme jokaisesta myydystä O’wow -silotuskäsittelystä euron Little Princess Trust -säätiölle. Asiakkaamme voivat iloita siitä, että joka kerta kun he tekevät tilauksen, he osallistuvat erittäin merkittävään hyväntekeväisyystoimintaan. Tavoitteenamme on lahjoittaa vähintään 15 000 euroa ensimmäisen toimintavuoden aikana ja luotamme asiakkaidemme osoittavan tukeaan. Tehdään tämä todeksi yhdessä!