TAMMIALE! KAIKKI -40% TAMMIALE! KAIKKI -40%

Unelmapäiväni-hyväntekeväisyysjärjestö

Unelmapäiväni (Minu Unistuste Päev) on hyväntekeväisyysjärjestö, joka toteuttaa vakavasti ja kroonisesti sairaiden lasten unelmia. "Uskomme, että positiiviset tunteet ja stressin lievittäminen tukevat kohdelapsiemme ja heidän vanhempiensa mielenterveyttä sekä palvelevat lasten hoitoprosessia."

Suurin osa lapsista päätyy järjestön piiriin Tallinnan Lastensairaalan ja Tartun Yliopiston Lastenklinikan upeiden lääkärien ja hoitajien kautta. Hyväntekeväisyysjärjestö palvelee 4-17-vuotiaita lapsia ja nuoria, jotka taistelevat hengestään ja terveydestään. Organisaatio järjestää vuodessa keskimäärin 100 tapahtumaa, joista puolet ovat henkilökohtaisia unelmapäiviä ja loput erilaisia tapahtumia ryhmille.

Unelmapäiväni-järjestö toimii Virossa noin sadan vapaaehtoisen sekä yritysten ja yksityisten henkilöiden voimalla. Järjestö juhli kymmenettä vuosipäiväänsä 8.7.2021.

Unelmia toteuttamalla saa aikaan upeita asioita!

  

Ingrid, Owow'n Asiakaspalvelun tiiminvetäjä

"Valitsin vuoroni hyväntekeväisyysjärjestöksi Unelmapäiväni-organisaation, koska uskon unelmien toteutumisen voimaan ja pidän järjestön ympärivuotisista tapahtumista lapsille ja heidän perheilleen. Toivon todella, että voimme saada aikaan onnellisia kokemuksia ja tunteita niille, jotka niitä eniten kaipaavat.

Unelmapäiväni-organisaatio on järjestänyt esimerkiksi pienelle tytölle päivän Viron presidentin kanssa ja pojalle Ferrarin koeajon. Kuinka siistiä? Olen iloinen, että voimme tukea näiden vakavasti sairaiden lasten unelmien toteutumista. 

Ostaessasi Owow Kitin tuet näiden henkisesti tärkeiden hetkien toteuttamista ja lasten sekä heidän läheistensä voimaantumista. Tee hyvä teko ja anna sen kertautua!"

 

Tsekkaa myös muut vaihtoehdot lahjoittamiseen organisaation nettisivuilta osoitteesta www.minuunistustepaev.ee