#OwowCharityChallenge

Kiitos teidän, pystymme Owow’lla tukemaan arvojemme vastaavia järjestöjä. Joka kolmas kuukausi valitsemme uuden hyväntekeväisyyskampanjan, jonka tuotot ohjataan lyhentämättömänä kohdejärjestön toimintaan.

Tuoreimpana luomuksena kehitimme TikTokissa käytävän #OwowCharityChallenge:n, jonka voittaja sai valita lahjoituskohteen 1500 euron palkinnolle. Saimme innostettua mukaan paljon osallistujia, joista voittajaksi selviytyi suomalainen Katariina Juselius! Pistä ihmeessä sometilimme seurantaan, löydät ne nimimerkillä @owowbeauty.

@katariinajuselius

That’s some real stuff 👌🏻 #owowcharitychallenge collab: o’wow

♬ STAY - The Kid LAROI & Justin Bieber

 

Katariina valitsi lahjoituksen kohteekseen Helsinki Foundationin, jonka lähettiläänä hän on toiminut alkuvuodesta asti. Kysyimme häneltä muutaman kysymyksen voiton jälkeen:

Mikä oli reaktiosi, kun sait tietää voittaneesi haasteen? 

Voittaminen lämmitti mieltä tosi paljon, koska haaste oli hauska tehdä ja hyvää tarkoitusta varten. Mukana oli monia huippuinfluencereita, joten yllätyin voitosta!

Miksi valitsit Helsinki Foundationin lahjoituskohteeksesi?

Luonto ja metsät kärsivät meidän jokapäiväisten valintojemme seurauksena. Pitääksemme maapallon elinkelpoisena ja vihreänä asialle on tehtävä jotakin, edes jotain pientä.

Mitä kertoisit Helsinki Foundationista jollekin, joka kuulee siitä ensimmäistä kertaa?

Helsinki Foundation haluaa puolustaa luontoa ostamalla viheralueita ympäri maailmaa. Lahjoittaminen on merkityksellistä, mutta heidän mallissaan voit myös valita ja nimetä viheralueen, joka rahoillasi ostetaan. Tukeminen on myös siis hauska ja kestävä lahja vaikka kaverille tai lapselle.

 

Helsinki Foundation

Katariinan lisäksi Helsinki Foundationin brändilähettiläänä toimii mm. Suomen jalkapallomaajoukkueen kapteeni Tim Sparv. Säätiö perustettiin vuonna 2015 ja se perustaa lahjoitusvaroilla hankittuun maahan yksityisiä luonnonsuojelualueita. Kaikilla suojelulohkoilla on olemassa omat tarkat sijaintikoordinaattinsaja kohteissa on myös mahdollista vierailla.

Suojeltava alue voi olla esimerkiksi metsää, kosteikkoa tai luonnonniittyä. Helsinki Foundation etsii jatkuvasti uusia suojeltavaksi soveltuvia kohteita ja toimii jo kolmessa maassa: Suomessa, Australiassa ja Virossa.

Helsinki Foundationin missiona on tehdä luonnonsuojelu kaikille mahdolliseksi ja säilyttää arvokkaita luontokohteita tuleville sukupolville. Säätiömuotoinen toiminta ja sadat yksityiset lahjoittajat takaavat hyvin pysyvän suojelun, jossa perustettuja ja hallinnoituja luonnonsuojelualueita on käytännössä mahdotonta myydä eteenpäin.

Ympäri maailmaa mukaan lähteneitä lahjoittajia on jo yli 1200 henkeä. Mukaan tukijaksi pääsee jo hyvin pienellä summalla. Säätiö toimii vapaaehtoisvoimin ja sillä on voimassa oleva suomalainen varainkeräyslupa. 

Owow’n seuraavan hyväntekeväisyyskohteen valitsee sosiaalisista medioistamme vastaava Isabella! Varainkeruuta jatketaan perinteisellä tavallamme, eli lahjoittamalla kohdejärjestölle 1€ jokaisesta myydystä Owow Kitistä.