Kuinka formaldehydi vaikuttaa haitallisesti terveyteesi
?

Vaikka suurin osa meistä ymmärtää, että se mitä syömme, vaikuttaa suoraan terveyteemme, meillä on tapana usein sivuuttaa toinen tosiasia: myös se millaisia tuotteita käytämme ihollamme, voi vaikuttaa yhtä lailla terveyteemme. Keskustelu kauneuden ja ihonhoitotuotteiden valmistuksessa käytettyjen kemikaalien turvallisuudesta on viime aikoina aiheuttanut melkoisen myrskyn kauneusteollisuuteen. Ihmiset ovat yhä tietoisempia siitä, mille he altistavat ihonsa. Maailmassa, jossa markkinoille tuodaan joka toinen päivä loputtomasti uusia tuotteita, joiden ainesosia on pelkästään hankala lausuakin, voi olla haastavaa pysyä ajan tasalla siitä, mikä on turvallista ja hyödyllistä. Avain tuotteiden turvallisuuden varmistamiseen on tietää, mikä kytee pinnan alla. Olemassa on synteettisiä aineosia, joiden on osoitettu olevan myrkyllisiä terveydelle. Formaldehydi on yksi näistä kiistanalaisista yhdisteistä, joita käytetään monissa ihon- ja hiustenhoitotuotteissa. Tässä blogissa avataan formaldehydiriskejä ja kerrotaan syitä olla varovaisia ​​valittaessa näitä kemikaaliyhdistelmiä sisältäviä tuotteitta.

Mitä formaldehydi on?

Formaldehydi, joka tunnetaan myös nimellä formaliini, morbisidihappo, metyleenioksidi, metyylialdehydi ja metyleeniglykoli, on väritön, voimakkaasti tuoksuva ja syttyvä kaasu. Kansainvälinen syöpätutkimuslaitos on tunnistanut formaldehydin aiheuttavan syöpää. Useimmiten ihmiset altistuvat formaldehydille hengittämällä sitä kaasumuodossa tai sen imeytyessä nestemäisessä muodossa ihon läpi. Formaldehydiä käytetään henkilökohtaisissa hygieniatuotteissa ja säilöntäaineissa, kuten DMDM ​​hydantoiini, kvaterniini-15, imidatsolidinyyliurea, diatsolidinyyliurea, polyoksimetyleeniurea, bromopol, natriumhydroksimetyyliglysinaatti, 2-bromi-2-nitropropaani-1 ja glyoksaali. On sanomattakin selvää, että formaldehydi aiheuttaa riskejä terveydellemme.

Tuotteita jotka sisältävät formaldehydia

Formaldehydiä ja formaldehydiä vapauttavia säilöntäaineita käytetään laajalti useissa markkinoilla olevissa henkilökohtaisissa hygieniatuotteissa ja kotitalous- ja teollisuustuotteissa. Näitä kemikaaleja käytetään säilöntäaineina vesipohjaisissa tuotteissa pilaantumisen ja mikrobikasvun estoon. Monet vesipohjaiset tuotteet eivät kestäisi muutamaa viikkoa tai kuukautta pidempään ilman säilöntäaineita.

Myös jotkut ihon- ja hiustenhoitotuotteet voivat sisältävää formaldehydiä ja formaldehydiä vapauttavia säilöntäaineita. Formaldedydiä käytetään esimerkiksi hiusten suoristushoidoissa, keratiinihoidoissa, kynsilakoissa ja kynsilakanpoistoaineissa, shampoissa ja hoitoaineissa, ihonpuhdistusaineissa, ripsiliimoissa, hiusgeeleissä, suihkugeeleissä ja deodoranteissa.

Formaldehydi hiusten suoristus- ja silotushoidoissa

Hoidon lopputuloksen keston maksimoimiseksi monet hiussalongit käyttävät tasoitus- ja keratiinihoitoja, jotka sisältävät suuren määrän formaldehydiä. Kuluttajien keskuudessa vallitsee väärinkäsitys, että keratiinihoidot olisivat luonnollinen vaihtoehto hiusten tasoittamiseen verrattuna moniin muihin markkinoilla oleviin kestäviin suoristus- ja silotushoitoihin. Monille ikävä totuus paljastuu siinä vaiheessa, kun he istuvat kampaajan tuolilla ja heidän silmiään alkaa kirvellä ja polttaa ja hengitys vaikeutuu ilmaan vapautuneen voimakkaan formaldehydin seurauksena.

Meille O’wow:ssa asiakkaidemme terveys on etusijalla. Ennenkaikkea haluamme lisätä tietoisuutta siitä, että perinteiset tasoitus- ja keratiinihoitomenetelmät ovat erittäin myrkyllisiä ja formaldehydirikkaita, mikä vaikuttaa vakavasti ihmisten terveyteen. Missiomme on taistella tätä epäterveellistä kemikaalia vastaan, jota salonkituotteet usein sisältävät, tarjoamalla terveellisen vaihtoehdon, joka tarjoaa saman lopputuloksen vaarantamatta terveyttäsi ja vieläpä kotoasi käsin.

Tunnistaessamme ja tiedostaessamme formaldehydin sivuvaikutukset, joita useat markkinoilla olevat suoristus- ja silotuskäsittelyt sisältävät, haluamme tarjota myrkyttömän ja formaldehydivapaan vaihtoehdon korvaamaan terveydelle vaaralliset hoitomuodot. Tuloksena olemme kehittäneet O’wow -silotuskäsittelyn, joka on tehokkain formaldehydivapaa hiusten silotushoito karheille, kuiville ja vaurioituneille hiuksille. O'wow -silotuskäsittely on myrkytön ja se sisältää runsaasti luonnollisia ainesosia, joita löytyy Brasilian sademetsistä. Nämä aineosat tarjoavat hiusille ravinnerikkaan hoidon ja kosteuttavat ja korjaavat hiusten rakennetta juuresta latvaan. O'wow:n silotuskäsittely pehmentää hiuksia, palauttaa hehkun elottomiin hiuksiin ja lisää kuivien hiusten kiiltoa lukitsemalla kosteuden hiuksiisi. Hoidon seurauksena saat mielettömän sileät ja kiiltävät hiukset jopa kolmeksi kuukaudeksi! Joten tilaa siirry kauppaamme lukemaan lisää tästä ihmetuotteesta