TAMMIALE! KAIKKI -40% TAMMIALE! KAIKKI -40%

Kaikki mitä sinun tulee tietää O'wow -silotuskäsittelystä

Aina kun uusi vallankumouksellinen hiusten- tai ihonhoitotuote ilmestyy, ihmiset syöksyvät kokeilemaan uutuutta. Juuri nyt hiusten silotuskäsittelyt ovat trenditeema kauneuden alalla. O’wow -silotuskäsittely on mullistanut hiusten hoitoa tarjoamalla käyttäjilleen kemikaaleja sisältämättömän, ravintorikkaan hoitomuodon. Toisin kuin muut hoidot, O’wow -silotuskäsittely ei vain auta taltuttamaan kurittomia, pörröisiä ja vaurioituneita hiuksia, vaan ravitsee myös hiuksiasi syvältä. Se, että voit tehdä kaiken itse kotona, tekee siitä vieläkin helpompaa. Jotta sinun olisi pysyä ajantasalla ja saisit kaiken tarvittavan informaation uudesta hiustenhoitomuodosta, keräsimme alle paketin O'wow -silotuskäsittelystä, joka sisältää kaiken tarvittavan infon ennen kokeilemista.

Mikä on O’wow -silotuskäsittely?

Aloitetaan kertomalla, mikä O’wow -silotuskäsittely on. Ensiksikin, O’wow -silotushoito on 100% formaldehydi-vapaa, parabeeni-vapaa ja täysin vegaaninen hoitomuoto. Silotustussuihke sisältää runsaan määrän brasilialaisia ​​bioaktiivisia ainesosia, kuten kookospähkinä, pitanga, brasilianpähkinät, guarana ja niin edelleen. Nämä vaikuttavat aineet ravitsevat hiuksia ja päänahkaa ja pidentävät ja parantavat hoidon vaikutusta. Hoitopakkaus sisältää hoitosuihkeen ja jälkihoitoon shampoon ja hoitoaineen.

Onko turvallista tehdä O’wow -silotuskäsittely kotona?

Useat sileämmistä hiuksista haaveilevat miettivät, onko hiusten silotuskäsittelyn tekeminen kotona turvallista. Monet kääntyvät kampaamohoitojen puoleen hiusten tasoittamiseksi ja suoristamiseksi, koska kemikaalirikkaiden tuotteiden käyttäminen kotona tuntuu epävarmalta. Itse asiassa O’wow -silotuskäsittelyn tekeminen kotona on turvallisempi vaihtoehto kuin hoidon tekeminen kampaamossa. Monille tulee yllätyksenä, että suurin osa salonkihoidoista sisältää usein formaldehydiä, joka luokitellaan syöpää aiheuttavaksi ja aiheuttaa myös useille ärsytystä ihoon ja silmiin. Pahimmassa tapauksessa säännöllinen altistuminen formaldehydille voi lisätä syöpämahdollisuuksia. O’wow -silostuskäsittely taistelee tätä vastaan ​​terveellisellä vaihtoehdolla, joka ei sisällä formaldehydiä. O'wow -silotuskäsaittelyllä sinun ei tarvitse stressata altistumista vaarallisille kemikaaleille. Hoito ei sisällä mitään ainesosia, jotka saattavat aiheuttaa allegisen reaktion tai altistavat terveysriskeille. Lopputulos on toimiva ja turvallinen hiusten suoristus- ja silotuskäsittely kotona.

Sopiiko silotushoito kaikille?

Mietitkö sopiiko O'wow -silotushoito sinun hiuksillesi? Sopii. Koska O'wow -silotuskäsittely ei sisällä haitallisia kemikaaleja, se sopii kaikenlaisille hiuksille. Olipa sinulla karkeat, paksut, kiharaiset, ​​ohuet tai aaltoilet ​​hiukset, O’wow auttaa sinua kesyttämään hiuksesi tehokkaasti, mutta hellävaroen. Myös herkkäihoiset ja allergikot voivat turvallisesti käyttää O’wow -hiusten silotustushoitoa, koska se toimii ärsyttämättä tai kuivattamatta ihoasi.

Kuinka O’wow -silotuskäsittely toimii?

O’wow -silotushoito ei ole kuin tavalliset hiusten tasoituskäsittelyt. Hiusten suoristamiseen ja silottamiseen liittyvissä hoitomenetelmissä formaldehydiliuos levitetään hiuksiin alkuperäisen rakenteen rikkomiseksi, minkä jälkeen hiukset kuivataan ja lukitaan ne suoriksi. O'wow -silotustushoidon lempeät ja luonnolliset ainesosat eivät hajoita hiusten disulfidisidoksia. O’wow -silotuskäsittely toimii taivuttamalla ja kohdistamalla sidoksia, jolloin hiuksistasi tulee ovat suoremmat, tasaisemmat ja kiiltävämmät.

Kuinka O’wow -silotuskäsittely tehdään?

O’wow -silotussuihkeen levitys kestää 5-10 minuuttia hiusten pituudesta riippuen. Suihketta levitetään pestyille, puhtaille ja kuiville hiuksille ja sen annetaan vaikuttaa 60 minuutin ajan. Hiukset huuhdellaan käsittelyn jälkeen vedellä (ilman shampoota) ja kuivataan. Hoidon lukitsemiseksi hiukset suoristetaan 220 asteeseen lämmitetyllä suoristusraudalla. Varmistathan, että käytät laadukasta keraamista suoristusrautaa, saadaksesi parempia tuloksia ja välttääksesi hiusvauriot. Tulosten ylläpitämiseksi käytä O’wow hoitopaketissa tulevaa sulfaatitonta shampoota ja hoitoainetta hiusten pesuun ja kuivaa hiukset hiustenkuivaajalla joka pesun jälkeen. Siinä kaikki. Näin helppoa on saada upeat hiukset!

Kuinka pitkään tulokset kestävät?

O’wow -silotuskäsittelyn vaikutus kestää jopa kolme kuukautta. Voit ylläpitää kiiltävää ja sileää ulkonäköä pidempään huolehtimalla hyvin hiuksistasi ja ravitsemalla niitä. Suosittelemme, että käytät sulfaatitonta jälkihoitoshampoota ja -hoitoainetta, jotta hiukset eivät altistu haitallisille kemikaaleille. Pakkaukseen kuuluvat jälkihoitotuotteet lukitsevat hoidon hiuksiisi ja pidentävät tuotteen silottavaa vaikutusta. O’wow silotussuihke on suunniteltu 1-2 käsittelyyn, hiustesi pituudesta riippuen.

Onko tuote turvallinen värjätyille tai käsitellyille hiuksille?

O’wow -silotuskäsittely on yhtä turvallinen ja tehokas värjätyille tai käsitellyille hiuksille. Se myös tehostaa värjäystulosta sekä lisää kiiltoa. Lisäksi hoitosuihkeen ravinteikkaat bioaktiiviset ainesosat auttavat kosteuttamaan ja hoitamaan värjättyjä hiuksia ja estämään ja parantamaan hiusten värjäyksessä ja käsittelyissä mahdollisesti syntyneitä vaurioita.

Kuinka hoitaa hiuksia silotuskäsittelyn jälkeen?

Jälkihoito, joka alkaa välittömästi O’wow -silotuskäsittelyn jälkeen on äärimmäisen tärkeää hoidon lopputuloksen ja pitkäikäisyyden kannalta. Ensimmäinen asia on välttää hiusten kastelemista tai hiusten kiinnilaittoa vähintään 48 tunnin ajan. Jos hiuksesi sattuvat menemään takkuun tai taipumaan muuten sopimattomasti, suorista hiukset suorostusraudalla. On tärkeää käyttää sulfaatittomia tuotteita tulosten ylläpitämiseksi. Vältä tuotteita, joissa on kuivaavia ainesosia, kuten hiuslakkoja, ne voivat pilata hoidon vaikutuksen. Älä vaalenna tai värjää hiuksiasi ennen kuin on kulunut vähintään kaksi viikkoa O'wow hiusten silotuskäsittelystä.

Meille on tärkeää, että tiedät kaiken O'wow silotushoidosta ennen käsittelyn tekoa. Kerrataan vielä: O’wow hoito ei siis sisällä formaldehydiä, ja siksi se on turvallinen päänahan, hiusten ja yleisenkin terveyden kannalta. Se on hellävarainen ja tehokas kotona tehtävä hiusten silotushoito kaikille, jotka etsivät apua hallitsemattomien, kuivien ja vahingoittuneiden hiusten kesyttämiseen ja kuntouttamiseen.