Brasilialaisten bioaktiivisten ainesosien edut O'wow -silotuskäsittelyssä

Toivomme sinun jo tietävän, kuinka O’wow -silotuskäsittely eroaa kampaamoissa tehtävistä silotuskäsittelyistä. Suurin osa perinteisistä hiusten silotushoidoista on täynnä kovia ja myrkyllisiä kemikaaleja, jotka eivät ole vain haitallisia hiuksillesi ja päänahallesi, vaan myös terveydellesi. O’wow:lla haluamme varmistaa käyttäjiemme turvallisuuden välttämällä tuotteissamme tällaisia ainesosia. Lisäksi O’wow silotuskäsittely tarjoaa kaiken sen hyvän hiuksillesi, mitä brasilialaiset bioaktiiviset ainesosat sisältävät. Tässä blogissa kerromme, kuinka nämä bioaktiiviset ainesosat auttavat edistämään hiustesi terveyttä ja hoitamaan samalla päänahkaasi.

Mihin brasilialaisilla bioaktiivisilla ainesosilla viitataan tuotteissamme?

O’wow -silotuskäsittely sisältää useita brasilialaisia bioaktiisia ainesosia. Näitä ovat guarana, cashewpähkinä, parapähkinä, kookospähkinä, pitanga, viinirypäle, balsamiviinietikka, kahvipavut ja tamarindi. Nämä brasilialaiset bioaktiiviset ainesosat ovat tutkitusti parhaita tuotteita, hiusten tasoittamiseen ja silottamiseen ja ne antavat parhaat tulokset myös hoidon jälkeen.

Guarana

Tätä yrttikasvia esiintyy tietyissä osissa Brasiliaa ja Venezuelaa. Alkuperäiskansat ovat käyttäneet sitä sen lääkinnällisten ominaisuuksien vuoksi iät ja ajat. Guaranaa käytetään yleisesti terveydenhoidossa, ihonhoidossa ja hiustenhoidossa. Sen tiedetään sisältävän enemmän kofeiinia kuin kahvipavut. Guaranassa on runsaasti proteiineja, rasvahappoja, antioksidantteja, kaliumia, tanniineja, natriumia, kalsiumia, A-vitamiinia ja C-vitamiinia.

Esimerkkejä tämän monikäyttöisen kasvin eduista hiustenhoidossa:

 • Guarana on merkittävämpi antioksidanttien lähde kuin vihreä tee. Katekiinit ovat tärkeimmät antioksidanttiyhdisteet, joita guaranasta löytyy. Katekiinit auttavat suojaamaan hiuksiasi ja päänahkaa hapettumisvaurioilta.
 • Guaranan voimakas antibakteerisuus ja antioksidanttipitoisuus pitää yllä päänahan terveyttä ja estää päänahan infektioita ja tulehduksia. Terveempi päänahka vähentää hiustenlähtöä ja hiusten vaurioitumista.
 • Guarana ravitsee päänahkaasi ja hiustesi juuria, mikä edistää hiusten kasvua ja antaa kiiltoa hiuksillesi juurista latvoihin.
 • Ilmastosaasteet voivat jättää hiuksesi latteiksi ja vaurioittaa niitä. Guaranan kosteuttavat ominaisuudet pitävät päänahan kosteutettuna ja suojaavat karvatuppia estäen vaurioiden syntymistä ja korjaamalla jo syntyneitä vaurioita.

Cashew

Cashewpähkinät sisältävät vitamiineja, kuten A-, E-, K-, B6-, B12-vitamiinia, riboflaviinia, tiamiinia, pantoteenihappoa, niasiinia ja folaattia. Cashewpähkinät ovat myös täynnä proteiineja, rasvahappoja ja mineraaleja, kuten magnesiumia, rautaa, kuparia, sinkkiä ja kaliumi.

 • Kuparin puute voi aiheuttaa hiustenlähtöä ja hiusten ennenaikaista harmaantumista. Cashew auttaa estämään ja kumoamaan näitä ongelmia.
 • E-vitamiini auttaa hiuspigmentin tuotannossa parantaen hiusten väriä. Linoleumihappo ja öljyhappo antavat hiuksillesi kiiltävän ja sileän tekstuurin.
 • Sinkki on välttämätön hiusten kasvulle ja uudistumiselle. Se ylläpitää myös hiustuppesi optimaalisen terveinä. Sinkki poistaa myös hilsettä päänahasta.
 • E- ja K-vitamiinin antioksidanttivaikutukset suojaavat hiuksiasi ympäristötekijöiltä.

Parapähkinät

Kuten näiden pähkinöiden englanninkielinen (Brazil nuts) nimikin kertoo, nämä pähkinät ovat Brasilian herkkua. Herkullisen makunsa lisäksi parapähkinät tarjoavat lukuisia hyötyjä terveydelle ja kauneudelle. Erityisen hyödyllisiä ne ovat hiusten hoidossa. Parapähkinöissä on runsaasti seleeniä, E-vitamiinia, sinkkiä, omega-3-rasvahappoja, aminohappoja ja rautaa.

 • Seleenin puute voi aiheuttaa hiusten kasvun hidastumista ja hiustenlähtöä. Seleenin käyttö hiusten hoidossa paitsi edistää päänahan ja hiusten terveyttä, se myös suojaa soluja myrkyiltä ja muilta haitallisilta aineilta.
 • Omega-3-rasvahapot antavat hiuksillesi luonnollisen kiillon ja suojaavat niitä solujen rappeutumiselta. Se hillitsee myös päänahan talintuotantoa, kosteuttaa ja hoitaa hiuksiasi syvältä.
 • Alhainen sinkkipitoisuus voi aiheuttaa hiustuppien proteiinirakenteen hajoamisen, mikä taas johtaa hiusten katkeiluun ja hiustenlähtöön. Sinkistä on apua hiustenlähtöön ja vaurioituneisiin hiustuppeihin.
 • Rauta auttaa pitämään hiuksesi terveinä. Raudanpuutos voi johtaa hiusten ohenemiseen ja hiustenlähtöön.
 • Aminohapot estävät hiustenlähtöä ja parantavat päänahan verenkiertoa parantaen hiusten kasvua. E-vitamiinia ravitsee hiuksia ehkäisten niiden katkeilua.

Kookospähkinä

Kookospähkinän edut terveen päänahan ja hiusten kasvun edistämisessä eivät juuri vaatisi erillistä esittelyä. Se on jo pitkään ollut yksi hiustenhoitotuotteiden yleisimmin käytetyistä ainesosista ympäri maailmaa. Kookospähkinän terveysvaikutukset syntyvät rasvahapoista, vitamiineista (E-, B6-, B12-, K-, C-, D- ja A-vitamiinit), raudasta, magnesiumista, riboflaviinista, niasiinista, tiamiinista ja sinkistä.

 • Kookospähkinän sisältämä lauriinihappo tunkeutuu hiusjuuriin ja ravitsee hiuksia ja päänahkaa. Se edistää hiustenkasvua tehokkaasti.
 • Rasvahapot pitävät päänahan ja hiukset kosteutettuna ja ilmastoituna. Ne pitävät kosteuden päänahassa, mikä tekee hiuksistasi pehmeämmät ja kiiltävämmät.
 • Kookospähkinän sisältämät antibakteerit torjuvat infektioita tukemalla päänahan terveyttä. Ne poistavat hilsettä kuivattamatta hiuksiasi.
 • Kookospähkinän proteiinit, mineraalit ja vitamiinit lisäävät hiustesi volyymia, kiiltoa ja pehmeyttä.

Pitanga

Tämä uskomattoman herkullinen, pieni punainen hedelmä tunnetaan myös nimellä Brasilian kirsikka. Se on täynnä rautaa, C-vitamiinia, A-vitamiinia, B2-vitamiinia, AHA:ta, magnesiumia, antioksidantteja (lykopeeni, betakryptoksantiini, rubiksantiini ja gammakaroteeni) ja kaliumia.

 • Pitanga auttaa hallitsemaan talin ylituotantoa ja estää päänahkaa ja hiuksia rasvoittumasta.
 • Pitangan vitamiinit ja antioksidantit pitävät päänahan ihon terveenä ja saavat hiuksesi näyttämään kiiltäviltä ja virkeiltä.
 • Alfa-hydroksyylihappo imeytyy hiusjuuriin ja parantaa keratiinin, hiusten rakenteesta vastaavan proteiinin, tuotantoa. Se nuorentaa hiuksia, antaa niille voimaa ja sileän tekstuurin.

Viinirypäle

Vaikka viinirypäle onkin tuttu hedelmä jälkiruoista, cocktaileista ja salaateista, kaikki eivät ole tietoisia sen terveysvaikutuksista hiuksille. Sen lisäksi, että siinä on runsaasti antioksidantteja ja anti-inflammatorisia ominaisuuksia, se sisältää myös merkittävän määrän mineraaleja, flavonoideja, E-vitamiinia ja C-vitamiinia.

 • Se on oiva apu useisiin hiusongelmiin, kuten heikkoihin ja hauraisiin hiuksiin, hiustenlähtöön ja hilseeseen. Se lukitsee kosteuden ihoon estäen takkujen syntymistä, hiusten halkeilua ja haurastumista.      
 • E- ja C-vitamiini edistävät päänahan verenkiertoa. Lisääntynyt verenkierto tarkoittaa parempaa ravinteiden ja hapen saantia, mikä taas pitää päänahan ja hiukset hyvässä kunnossa.
 • Viinirypäle hoitaa kuivaa, hilseilevää päänahkaa ravitsemalla ihosoluja syvältä ja torjumalla soluja vahingoittavia vapaita radikaaleja.

Balsamiviinietikka

Balsamiviinietikka ei pelkästään lisää makua ruokaasi, se on hyvä myös ravitsemaan hiuksiasi ja päänahkaasi. Se sisältää A-, B- ja C-vitamiinia sekä etikkahappoa, sinkkiä, kaliumia, rautaa, magnesiumia, fosforia ja mangaania.

 • Etikkahapon suurin etu balsamiviinietikassa on sen rauhoittava vaikutus päänahallesi. Se tekee myös hiustesi väristä kirkkaamman ja elävämmän.
 • Balsamietikka toimii luonnollisena desinfiointiaineena, joka tappaa bakteerit päänahasta ja pitää sen terveenä.
 • Sen hiuksia korjaavat ominaisuudet tekevät siitä tehokkaan hoitoaineen. Balsamiviinietikka ylläpitää ja parantaa hiusten rakennetta, mikä johtaa kiiltäviin ja sileisiin hiuksiin.

Kahvipavut

Kahvi on meidän monien suosikkijuomamme, ja eräät meistä eivät voi edes ajatella päivän aloittamista ilman kupillista kahvia. Se anna vain virtaa aivoillesi, vaan tarjoaa myös lukuisia terveyshyötyjä, myös terveiden hiusten saamiseksi. Kahvipapujen ravintoarvo koostuu vitamiineista, mineraaleista ja antioksidanteista, jotka antavat uuden elämän latteille hiuksille.

 • Se auttaa ylläpitämään terveitä hiuksia hiusten uudistaen hiusta jo kasvun alkuvaiheesta lähtien. Se lisää verenkiertoa, mikä taas ravitsee karvatuppia.
 • Kahvipapujen luonnollinen happamuus auttaa tasapainottamaan päänahan ja hiusten pH-tasoa stimuloiden karvatuppia. Tuloksena on nopeampi kasvu ja vahvemmat hiukset juurista latvoihin.
 • Kofeiini estää hiustenlähtöä ja laukaisee nopeamman hiusten kasvun. Se parantaa myös hiusten yleistä laatua ja tekstuuria lisäämällä kiiltoa ja pehmeyttä elottomiin hiuksiin.
 • Jos hiuksillasi on taipumus rasvoittua liian aikaisin, kahvipavut voivat auttaa sen hallinnassa.

Tamarindi

Tätä ainutlaatuista, kirpeää ja maukasta ainesosaa on viljelty trooppisilla alueilla tuhansia vuosia. Se matkusti Etelä-Amerikkaan noin 500 vuotta sitten. Tamarindipuun hedelmät sisältävät B-vitamiinia, kaliumia, C-vitamiinia, A-vitamiinia, K-vitamiinia, kuparia, rautaa, magnesiumia, karoteenia ja fosforia.

 • Tamarindi parantaa ja ylläpitää kollageenin synteesiä. Kollageeni on proteiini, jota tarvitaan hiusten terveydenja luonnollisen kosteuden ylläpitoon.
 • Tamarindi sisältää runsaasti vitamiineja, mineraaleja ja proteiineja vahvistaen hiuksia juurista latvoihin. Se auttaa vähentämään hiustenlähtöä, katkeilua ja hiusten haaroittumista.
 • Se ohjaa ja säätelee öljyn tuotantoa päänahassa hoitaen samalla rasvaista päänahkaa. Se vähentää myös tulehduksia, jotka voivat aiheuttaa hilseilyä.