Vinkkejä O'wow -silotuskäsittelyn jälkihoitoon

O'wow:n formaldehydivapaa hiusten silotuskäsittely on ravinnerikas ja luonnonmukainen antioksidantteja sisältävä hiusten hoito kotikäyttöön. Jos olet jo tehnyt O'wow-hoidon tai suunnittelet tekemistä pian, tarvitset vinkkejä myös jälkihoitoon. Huomaa, että hiustenhoitovinkeillä ja täsmäneuvoilla maksimoit upean lopputuloksen keston. Tähän blogiin kokosimme mitä sinun pitää tehdä ylläpitääksesi uusia, kiiltäviä, ja upean sileitä hiuksiasi.

Käytä oikeita tuotteita silotuskäsittelyn jälkeiseen hoitoon

Ensiksikin, älä unohda käyttää O’wow Kit:n mukana tulevaa shampoota ja hoitoainetta säännöllisesti tekemäsi silotuskäsittelyn jälkeen. Näiden mietojen, sulfaattittomien tuotteiden tarkoituksena on varmistaa, että hiukset ja päänahka pysyvät puhtaina ja säilyttäen niiden luontaisen kosteuden. Nämä tuotteet ovat suunniteltuja lukitsemaan kosteutuksen ja kiillon hiuksiisi ja ylläpitämään pitkään niiden sileän, suoran ja pörröttömän tekstuurin. Parasta on, että O’wow sulfaattivapaa shampoo ja hoitoaine sopii kaikille, myös herkkäihoisille. Eikä siinäkään kaikki; sulfaatittomat hiustenhoitotuotteemme myös auttavat säilyttämään ja ylläpitämään värjättyjen hiusten väriä.

Heti suoristus- ja silotuskäsittelyn jälkeen

Ihastellessasi juuri muuttuneita, kimmoisia hiuksiasi, muistathan muutaman jälkitoimenpiteen. On ehdottoman tärkeää, ettet pese hiuksiasi ja jätät hiuksesi auki vähintään 48 tunnin ajaksi sen jälkeen, kun olet tehnyt O’wow:n silotuskäsittelyn. Näin vältät hiusten tarpeettoman taipumisen tai takkuuntumisen. Vältä myös fyysistä toimintaa tai altistumista auringolle ja kuumuudelle, koska hikoilu voi myös vaikuttaa silotushoidon tuloksiin. Voit pestä hiuksesi tavalliseen tapaan 48 tunnin kuluttua. On suositeltavaa, että käytät O’wow:n shampoota ja hoitoainetta hoidon ylläpitämiseksi ja parantamiseksi. Voit stimuloida silotushoidon vaikutusta kuivaamalla hiukset jokaisen pesun jälkeen. Älä kuivaa hiuksiasi hieromalla niitä pesun jälkeen etteivät uudet hiuksesi taivu ja menetä sileää tekstuuriaan.

2-3 päivää silotuskäsittelyn jälkeen

Silotuskäsittelyn jälkeinen hoito ei ole pelkkää hiusten pesua! Säilyttääksesi optimaalisen lopputuloksen, pidäthän myös asiat mielessäsi: Älä käytä liian kuumaa vettä, koska se voi poistaa kosteuden hiuksistasi, jolloin ne muuttuvat kuiviksi ja elottomiksi. Pese sen sijaan hiuksesi haalealla vedellä ja huuhtele vielä lopuksi kylmällä vedellä. Tämä saa hiussäikeet sulkeutumaan ja estää takkujen muodostumista. Vältä harjaamista heti pesun jälkeen, etteivät hiuksesi katkeilisi. Käytä harvapiikkistä kampaa ja selvitä sen avulla hiukset huolellisesti. Käytä hiusnaamiota, valitse naamioksi mahdollisimman ravitseva tuote. Muista, että  myös hiusnaamion tulee olla sulfaatiton. Voit myös käyttää ravitsevaa hiusseerumia, joka suojaa hiuksia myös ilmansaasteilta. Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, vältä hiusten vaalentamista tai värjäämistä. Hiusvärien ja vaalennusaineiden syövyttävät kemikaalit tekevät hiuksesi kuiviksi. Jos haluat vaalentaa tai värjätä hiuksesi, tee se ennen hiusten silotuskäsittelyä tai odota vähintään 2 viikkoa hoidon jälkeen.

Kahden viikon kuluttua käsittelystä

Älä laiminlyö hiustesi hoitoa, koska on kulunut jo hetki siitä, kun sait ihanan sileät hiukset. Ravitse hiuksiasi myös sisältäpäin ylläpitääksesi upean näköisiä hiuksiasi ottamalla ylimääräisiä vitamiineja aamuisin. Lisää ruokavalioosi hedelmät, vihannekset, pähkinät, vähärasvainen liha ja maitotuotteet, jotta saat tarvittavaa energiaa myös silkkisille, sileille hiuksillesi. Jos haluat värjätä hiuksesi, nyt on sopiva aika. Kaksi viikkoa hiusten silotushoidon jälkeen värjäys on taas mahdollista. On hyvä idea lisätä hiustesi hoidon osaksi syvältä kosteuttavia ja ravitsevia öljyjä. Levitä hiuksiisi sinulle sopivaa öljyä ja anna sen vaikuttaa tunniksi tai jopa yön yli. Pese hiuksesi O'wow:n sulfaatittomalla shampoolla ja hoida sen jälkeen O’wow:n hoitoaineella, ja heilauttele puhtaita ja raikkaita hiussuortuviasi ylpeänä.

Päästäksesi eroon kaksihaaraisista tai kuivista latvoista, leikkauta latvasi sopivin väliajoin. Pidä myös hiuksesi turvassa ympäristötekijöiltä, ​​jotka voivat heikentää niiden luonnollista kosteutta. Hiukset kannattaa suojata käyttämällä hattua tai sateenvarjoa ulkona auringossa tai sateessa. Tärkeä ja huomioitava asia on hiusten liiallinen pesu. Koska hiusten silotuskäsittelyiden tulos ei ole pysyvä, se kuluu nopeasti pois ilman asianmukaista hoitoa. Jos hiuksesi eivät ole rasvaiset, vältä niiden päivittäistä pesua. Käytä sen sijaan kuivashampoota freesataksesi hiuksiasi. Älä koskettele tai harjaa hiuksiasi liikaa, koska se voi tehdä niistä rasvaiset. Älä käytä päivittäin lämmöllä toimivia hiustenmuotoiluvälineitä, kuten esimerkiksi suoristusrautaa. Käytä uimalakkia uinnin aikana, jotta hiuksesi eivät jää märiksi liian pitkäksi aikaa ja ettei kloori poista käsittelyä hiuksistasi.

Yhteenveto

Vaikka voitkin aina uusia O’wow -silotuskäsittelyn kahden kuukauden kuluttua, pidentää asianmukainen jälkihoito käsittelyn vaikutusta ja lisäksi se parantaa hoidon upeaa lopputulosta. Edellämainittujen vinkkien ja neuvojen sisällyttäminen hiustenhoitorutiineihisi varmistaa, että saat nauttia hiustesi silotushoidon pitkäkestoisesta vaikutuksesta. Terveet, kiiltävät hiukset osoittavat, että olet pitänyt hiuksistasi hyvää huolta.